Servicii

Pro Medica vă oferă o gama variată de servicii, începând de la consultație și terminând cu garanția.

LENTILE PENTRU OCHELARI

Cea mai importantă componentă a unei perechi de ochelari sunt lentilele. Fie că e vorba de ochelari de vedere sau de soare, lentilele te asigură că vezi bine. ProMedica nu face compromisuri. Lentilele pentru ochelarii noştri sunt produse de cele mai prestigioase firme din lume.

Montam intr-o gama foarte larga de rame lentile de soare cu dioptrii, polarizate sau normale.

 

 

LENTILE DE CONTACT

Atât de aproape de ochii tăi, discrete şi naturale. Lentilele de contact ProMedica vin şi ele de la cei mai buni.

 

 

RAME PENTRU OCHELARI DE VEDERE ŞI SOARE

Ramele oferite de ProMedica sunt în primul rând rezistente şi sunt însoţite de o garanţie între 1 şi 3 ani. Învestiţia pe care o faci în ochelari trebuie să fie una sigură.
Ochelarii sunt, însă, mai mult decât obiectul de care ai atâta nevoie ca să fii sigur de ceea ce vezi. Ei fac parte din ţinuta ta.

Ochelarii te pot ajuta să fii la modă, să arăţi elegant, activ, sexy şi modern. Acesta este efectul ramelor.
De aceeea, ProMedica îţi oferă şansa să porţi cele mai faimoase rame din lume, care sunt purtate de celebrităţi în întreaga lume.

SERVICII

Consultanţă

Atunci când e vorba de ochi, trebuie să eviţi compromisurile! Să alegi între un tip de lentilă sau altul, între o ramă sau alta şi să alegi accesoriile care se potrivesc cel mai bine ochelarilor tăi e mult mai uşor şi sigur atunci când poţi să ceri ajutorul profesioniştilor. În magazinele ProMedica specialiştii noştri vă ajută să faceţi alegerea perfectă pentru o vedere perfectă.

Execuţie

Fiecare pereche de ochelari ProMedica este o bijuterie, realizată de oameni pasionaţi, bine pregătiţi şi experimentaţi. Procesul de execuţie este mereu controlat şi îmbunătăţit iar echipamentele folosite sunt dintre cele mai moderne, folosite în cele mai bune condiţii şi bine întreţinute.

ProMedica este optica ta!

Şerveţele umede pentru ochelari

Şerveţelele umede pentru curăţat ochelarii – „Autas’’- se recomandă pentru toate tipurile de ochelari (inclusiv lentile de plastic), pentru monitoare, aparate foto, viziere căşti moto. Nu lasă urme, sunt antistatice şi moi.

Lavete impregnate auto

Mod de împachetare

  • 1 cutie conţine 30 şerveţele umede ambalate individual
  • 1 bax conţine 70 cutii